Crystal Palace – Chelsea 30/12, odds, speltips, livestream

2018-12-30 13:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Crystal Palace – Chelsea
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-30-2018 13:00

Chelsea gästar Crystal Palace söndagen den 30/12 med matchstart klockan 13:00.

Crystal Palace – Chelsea speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Crystal Palace-Chelsea, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska spela eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Crystal Palace-Chelsea, rekar som vi publicerar dagligen.

Chelsea vann senast över Crystal Palace

Chelsea vann det senaste mötet mot Crystal Palace, tidigare under söndagen den 4/11 säsongen i Premier League, med siffrorna 3-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Crystal Palace har gjort 2 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,33 mål/match.  Crystal Palace har totalt släppt in 8 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 6 hemmamatcherna så har Crystal Palace därmed ett snitt på 1,33 insläppta mål per match.

På bortaplan har Chelsea denna säsong ett facit med 12 gjorda mål på 5 spelade matcher. Bortalaget Chelsea har i genomsnitt släppt in 0,20 mål per bortamatch i Premier League.

Totalt har Crystal Palace producerat 8 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Crystal Palace ett snitt på 0,67 gjorda mål per match. Crystal Palace har denna säsongen släppt in totalt 17 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Crystal Palace 1,42 insläppta mål per match.

Per match har Chelsea i snitt producerat 2,25 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Premier League. Under den gångna säsongen i ligan så har Chelsea släppt in totalt 8 mål. Detta innebär att Chelsea har ett målsnitt på 0,67 insläppta mål totalt under de 12 matcher som spelats under säsongen i Premier League.