CYCLOPS athlete gaming – Faze Clan 13/5, odds, speltips, streaming

CYCLOPS athlete gaming
vs
Faze Clan
21-05-13 18:00 Six Invitational
Faze Clan
Bästa matchoddsen
1 5.15
2 1.15
Vinstchans
Odds för CYCLOPS athlete gaming - Faze Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades CYCLOPS athlete gaming – Faze Clan

Matchen som spelades i Six Invitational mellan CYCLOPS athlete gaming vs Faze Clan hade matchstart klockan 18:00, den 21-05-13.

Oddsen inför CYCLOPS athlete gaming - Faze Clan

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan CYCLOPS athlete gaming och Faze Clan så var Faze Clan oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.15 gånger pengarna på Faze Clan som vinnare. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 4,95 på Faze Clan som vinnare mot CYCLOPS athlete gaming.

5.15 var det högsta oddset på nederlagstippade CYCLOPS athlete gaming som vinnare i mötet mot Faze Clan. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till CYCLOPS athlete gaming och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,15 på en seger till CYCLOPS athlete gaming.

Ett kryss mellan CYCLOPS athlete gaming och Faze Clan gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Före avspark mellan CYCLOPS athlete gaming - Faze Clan så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit CYCLOPS athlete gaming

CYCLOPS athlete gaming har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har CYCLOPS athlete gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att CYCLOPS athlete gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

CYCLOPS athlete gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Faze Clan ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Faze Clan i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. Så här långt så har Faze Clan därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Faze Clan tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Faze Clan har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för CYCLOPS athlete gaming - Faze Clan

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för CYCLOPS athlete gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Faze Clan har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.