CYCLOPS athlete gaming – Team Empire 15/5, odds, speltips, streaming

CYCLOPS athlete gaming
vs
Team Empire
21-05-15 09:00 Six Invitational
Team Empire
Bästa matchoddsen
1 5.00
2 1.15
Vinstchans
Odds för CYCLOPS athlete gaming - Team Empire
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

CYCLOPS athlete gaming – Team Empire matchstart 15 maj

Matchen som spelades i Six Invitational mellan CYCLOPS athlete gaming vs Team Empire hade matchstart klockan 09:00, den 21-05-15.

1X2-oddsen på CYCLOPS athlete gaming - Team Empire

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan CYCLOPS athlete gaming och Team Empire så var Team Empire oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.15 gånger pengarna på Team Empire som vinnare. Att Team Empire skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,65 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

5.00 var det högsta oddset på nederlagstippade CYCLOPS athlete gaming som vinnare i mötet mot Team Empire. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till CYCLOPS athlete gaming och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,15 på en seger till CYCLOPS athlete gaming.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att CYCLOPS athlete gaming och Team Empire skulle kryssa i mötet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit CYCLOPS athlete gaming

På hemmaplan har CYCLOPS athlete gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. CYCLOPS athlete gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har CYCLOPS athlete gaming ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har CYCLOPS athlete gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

CYCLOPS athlete gaming har ett facit denna säsong i Six Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Team Empire

Team Empire har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 matcher har Team Empire under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har Team Empire därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Team Empire spelat in 0 poäng denna säsong i event. Detta gör att Team Empire har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för CYCLOPS athlete gaming - Team Empire

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för CYCLOPS athlete gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Empire har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.