CYCLOPS athlete gaming – Team Liquid 13/5, odds, speltips, streaming

CYCLOPS athlete gaming
vs
Team Liquid
21-05-13 12:00 Six Invitational
Team Liquid
Bästa matchoddsen
1 5.15
2 1.15
Vinstchans
Odds för CYCLOPS athlete gaming - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

CYCLOPS athlete gaming mötte Team Liquid den 21-05-13

CYCLOPS athlete gaming och Team Liquid i Six Invitational med matchstart 12:00 den13 maj.

De bästa oddsen inför CYCLOPS athlete gaming - Team Liquid

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan CYCLOPS athlete gaming och Team Liquid så var Team Liquid oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.15 gånger pengarna på Team Liquid som vinnare. I snitt så gav 2 spelbolag oddset 4,95 på att favoriten Team Liquid skulle utgå med seger.

Unibet gav det högsta odds på CYCLOPS athlete gaming, som var nederlagstippade mot Team Liquid, till 5.15 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,15 att CYCLOPS athlete gaming skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan CYCLOPS athlete gaming och Team Liquid kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan CYCLOPS athlete gaming - Team Liquid så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit CYCLOPS athlete gaming

CYCLOPS athlete gaming hemmafacit så här långt i Six Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. CYCLOPS athlete gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

CYCLOPS athlete gaming har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att CYCLOPS athlete gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher CYCLOPS athlete gaming har spelat denna säsong i Six Invitational så har laget tagit 0 poäng. CYCLOPS athlete gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har i Six Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att CYCLOPS athlete gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har Team Liquid under säsong tagit 0 poäng i event. Detta gör att CYCLOPS athlete gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Team Liquid spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för CYCLOPS athlete gaming - Team Liquid

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för CYCLOPS athlete gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid.