CYCLOPS athlete gaming – Team One Esports 15/5, odds, speltips, streaming

CYCLOPS athlete gaming
vs
Team One Esports
21-05-15 10:30 Six Invitational
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 3.30
2 1.33
Vinstchans
Odds för CYCLOPS athlete gaming - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades CYCLOPS athlete gaming – Team One Esports den 15/5

Den 21-05-15 så spelades mötet mellan CYCLOPS athlete gaming – Team One Esports i Six Invitational, med matchstart klockan 10:30.

De bästa oddsen inför CYCLOPS athlete gaming - Team One Esports

Inför mötet mellan CYCLOPS athlete gaming - Team One Esports i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Team One Esports och betway gav då det bästa oddset till 1.33 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,09 på Team One Esports som vinnare mot CYCLOPS athlete gaming.

Ett spel på CYCLOPS athlete gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.30 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på CYCLOPS athlete gaming som segrare låg på 1,32 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Före avspark mellan CYCLOPS athlete gaming - Team One Esports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit CYCLOPS athlete gaming

CYCLOPS athlete gaming har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

CYCLOPS athlete gaming har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att CYCLOPS athlete gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har CYCLOPS athlete gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Six Invitational på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Team One Esports har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Team One Esports har tagit 0 poäng i Six Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Detta gör att Team One Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för CYCLOPS athlete gaming - Team One Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för CYCLOPS athlete gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.