DarkZero Esports – FURIA Esports 19/5, odds, speltips, streaming

DarkZero Esports
vs
FURIA Esports
21-05-19 17:00 Six Invitational
FURIA Esports
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.30
Vinstchans
Odds för DarkZero Esports - FURIA Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 14:35:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades DarkZero Esports – FURIA Esports

Med matchstart 17:00 så spelades matchen i Six Invitational mellan DarkZero Esports och FURIA Esports, den 19 maj.

1X2-oddsen på DarkZero Esports - FURIA Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan DarkZero Esports och FURIA Esports så var DarkZero Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på DarkZero Esports som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till DarkZero Esports på 2,28 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.30 var det högsta oddset på nederlagstippade FURIA Esports som vinnare i mötet mot DarkZero Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,54 gånger pengarna på FURIA Esports som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att DarkZero Esports och FURIA Esports skulle kryssa i mötet. Att DarkZero Esports och FURIA Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit DarkZero Esports

På hemmaplan har DarkZero Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

DarkZero Esports har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har DarkZero Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher DarkZero Esports har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. DarkZero Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit FURIA Esports

På 0 matcher i Six Invitational har FURIA Esports nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

FURIA Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. På bortaplan så har FURIA Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

FURIA Esports har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för DarkZero Esports - FURIA Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DarkZero Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för FURIA Esports.