DarkZero Esports – Team Empire 13/5, odds, speltips, streaming

DarkZero Esports
vs
Team Empire
21-05-13 09:00 Six Invitational
Team Empire
Bästa matchoddsen
1 2.75
2 1.42
Vinstchans
Odds för DarkZero Esports - Team Empire
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades DarkZero Esports – Team Empire i Six Invitational

Matchen mellan DarkZero Esports och Team Empire i Six Invitational spelades den 13/5 med matchstart kl. 09:00.

1X2-oddsen på DarkZero Esports - Team Empire

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan DarkZero Esports och Team Empire så var Team Empire oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.42 gånger pengarna på Team Empire som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Team Empire på 2,75 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

DarkZero Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Team Empire i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till DarkZero Esports gav Unibet till oddset 2.75. I snitt så kunde du spela på att DarkZero Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,41 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan DarkZero Esports och Team Empire till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit DarkZero Esports

På hemmaplan har DarkZero Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta gör att DarkZero Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

DarkZero Esports har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. I Six Invitational har DarkZero Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har DarkZero Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. DarkZero Esports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Empire

På hemmaplan har Team Empire fått ihop 0 poäng i Six Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Six Invitational har Team Empire ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att DarkZero Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Team Empire tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Team Empire har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för DarkZero Esports - Team Empire

Likaresultatet innebär att DarkZero Esports på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Team Empire har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.