DarkZero Esports – Team Liquid 13/5, odds, speltips, streaming

DarkZero Esports
vs
Team Liquid
21-05-13 18:00 Six Invitational
Team Liquid
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.50
Vinstchans
Odds för DarkZero Esports - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades DarkZero Esports – Team Liquid

DarkZero Esports och Team Liquid möttes den 21-05-13 med matchstart 18:00 i Six Invitational.

De bästa & högsta oddsen inför DarkZero Esports - Team Liquid

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan DarkZero Esports och Team Liquid så var Team Liquid oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Team Liquid som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 2,45 på att Team Liquid skulle vinna matchen.

På nederlagstippade DarkZero Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.50 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på att underdogen DarkZero Esports skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,49 gånger pengarna inför mötet mot Team Liquid.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan DarkZero Esports och Team Liquid kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit DarkZero Esports

På hemmaplan har DarkZero Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta innebär att DarkZero Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har DarkZero Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att DarkZero Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har DarkZero Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Team Liquid i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. Så här långt så har Team Liquid därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Team Liquid har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Team Liquid har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för DarkZero Esports - Team Liquid

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DarkZero Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid.