DarkZero Esports – Team One Esports 13/5, odds, speltips, streaming

DarkZero Esports
vs
Team One Esports
21-05-13 16:30 Six Invitational
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.80
2 1.95
Vinstchans
Odds för DarkZero Esports - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DarkZero Esports – Team One Esports i 13 maj

DarkZero Esports och Team One Esports i Six Invitational med matchstart 16:30 den13 maj.

De bästa oddsen inför DarkZero Esports - Team One Esports

Inför matchen mellan DarkZero Esports och Team One Esports i Six Invitational så var DarkZero Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DarkZero Esports hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. Favoriten DarkZero Esports kunde du i snitt spela på till oddset 1,95 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Team One Esports låg som högst på 1.95 hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,78 gånger pengarna på Team One Esports som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan DarkZero Esports och Team One Esports till det högsta oddset hos . Före avspark mellan DarkZero Esports - Team One Esports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit DarkZero Esports

DarkZero Esports har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har DarkZero Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I Six Invitational har DarkZero Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Six Invitational har DarkZero Esports denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. DarkZero Esports har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har Team One Esports under säsong tagit 0 poäng i event. Och detta innebär att DarkZero Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Team One Esports har i Six Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för DarkZero Esports - Team One Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DarkZero Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team One Esports.