Dragon Army – Vega Squadron 26/6, odds, speltips, livestream

Dragon Army
vs
Vega Squadron
21-06-26 16:00 LCL
Vega Squadron
Odds för Dragon Army - Vega Squadron
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 16:39:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Dragon Army – Vega Squadron

Matchen spelades i LCL mellan Dragon Army och Vega Squadron. Mötets matchstart var 16:00 den 26 juni.

Oddsen inför Dragon Army - Vega Squadron

Inför matchen mellan Dragon Army och Vega Squadron i LCL så var Dragon Army spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Dragon Army hittade du hos Bethard till 1.61 gånger pengarna. Favoriten Dragon Army kunde du i snitt spela på till oddset 2,27 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Vega Squadron låg som högst på 2.30 hos Bethard. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Vega Squadron och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,59 på en seger till Vega Squadron.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Dragon Army och Vega Squadron till det högsta oddset hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Dragon Army

Hemmalaget Dragon Army har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Dragon Army i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har Dragon Army denna säsong i LCL tagit 0 poäng. Detta gör att Dragon Army har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Dragon Army har ett facit denna säsong i LCL med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Dragon Army har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Vega Squadron

Vega Squadron har i LCL 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Vega Squadron ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Vega Squadron i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCL. På bortaplan har Vega Squadron tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Vega Squadron i LCL håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Vega Squadron har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Dragon Army - Vega Squadron

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Dragon Army, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vega Squadron.