DRX Challengers – KT Rolster Challengers 29/6, odds, live stream, speltips

DRX Challengers
vs
KT Rolster Challengers
21-06-29 09:00 LCK CL
KT Rolster Challengers
Bästa matchoddsen
1 1.95
Vinstchans
Odds för DRX Challengers - KT Rolster Challengers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 08:19:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DRX Challengers – KT Rolster Challengers i 29 juni

Matchen som spelades i LCK CL mellan DRX Challengers vs KT Rolster Challengers hade matchstart klockan 09:00, den 21-06-29.

Oddsen inför DRX Challengers - KT Rolster Challengers

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCK CL mellan DRX Challengers och KT Rolster Challengers så var KT Rolster Challengers oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.87 gånger pengarna på KT Rolster Challengers som vinnare. I snitt så gav 5 bettingsidor oddset på att favoriten KT Rolster Challengers skulle utgå med seger.

På nederlagstippade DRX Challengers så kunde du spela på det högsta oddset 1.95 som du hittade hos Unibet. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset att DRX Challengers skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på DRX Challengers - KT Rolster Challengers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit DRX Challengers

DRX Challengers har tagit 0 poäng så här långt i LCK CL på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu DRX Challengers ett poängsnitt på 0 poäng per match.

DRX Challengers har på bortaplan i LCK CL denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att DRX Challengers har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher DRX Challengers har spelat under säsongen i LCK CL så har laget kammat hem 0 poäng. DRX Challengers har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit KT Rolster Challengers

KT Rolster Challengers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i LCK CL. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har KT Rolster Challengers i LCK CL under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

KT Rolster Challengers har i LCK CL 0 poäng på 0 matcher totalt. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för DRX Challengers - KT Rolster Challengers

Likaresultatet innebär att DRX Challengers på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. KT Rolster Challengers har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.