⁠DWG KIA Challengers – Hanwha Life Esports Challengers 28/6, odds, speltips, stream

⁠DWG KIA Challengers
vs
Hanwha Life Esports Challengers
21-06-28 09:00 LCK CL
Hanwha Life Esports Challengers
Bästa matchoddsen
2 2.20
Vinstchans
Odds för ⁠DWG KIA Challengers - Hanwha Life Esports Challengers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 09:16:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo ⁠DWG KIA Challengers – Hanwha Life Esports Challengers i LCK CL

⁠DWG KIA Challengers och Hanwha Life Esports Challengers möttes den 21-06-28 med matchstart 09:00 i LCK CL.

Oddsen inför ⁠DWG KIA Challengers - Hanwha Life Esports Challengers

Inför matchen mellan ⁠DWG KIA Challengers och Hanwha Life Esports Challengers i LCK CL så var ⁠DWG KIA Challengers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på ⁠DWG KIA Challengers hittade du hos Bethard till 1.67 gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,09 att favoriten ⁠DWG KIA Challengers skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Hanwha Life Esports Challengers som vinnare i matchen mot ⁠DWG KIA Challengers. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Hanwha Life Esports Challengers som vinnare till 2.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Hanwha Life Esports Challengers och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,65 på en seger till Hanwha Life Esports Challengers.

Ett spel på krysset mellan ⁠DWG KIA Challengers och Hanwha Life Esports Challengers gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit ⁠DWG KIA Challengers

⁠DWG KIA Challengers har ett hemmafacit så här lång i LCK CL där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att ⁠DWG KIA Challengers har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har ⁠DWG KIA Challengers denna säsong i LCK CL tagit 0 poäng. Detta innebär att ⁠DWG KIA Challengers har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher ⁠DWG KIA Challengers har spelat denna säsong i LCK CL så har laget tagit 0 poäng. ⁠DWG KIA Challengers har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Hanwha Life Esports Challengers

Hanwha Life Esports Challengers facit så här långt är 0 inspelade poäng i LCK CL på 0 hemmamatcher. Hanwha Life Esports Challengers har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Hanwha Life Esports Challengers i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCK CL. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Hanwha Life Esports Challengers har i LCK CL ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Hanwha Life Esports Challengers har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för ⁠DWG KIA Challengers - Hanwha Life Esports Challengers

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ⁠DWG KIA Challengers, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Hanwha Life Esports Challengers.