DWG KIA – Royal Never Give Up 14/5, odds, speltips, stream

DWG KIA
vs
Royal Never Give Up
21-05-14 13:00 Mid-Season Invitational
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
1 1.90
2 2.00
Vinstchans
Odds för DWG KIA - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 08:46:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

DWG KIA – Royal Never Give Up matchstart 14 maj

Matchen som spelades i Mid-Season Invitational mellan DWG KIA vs Royal Never Give Up hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-14.

1X2-oddsen på DWG KIA - Royal Never Give Up

Inför mötet mellan DWG KIA - Royal Never Give Up i Mid-Season Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till DWG KIA och betway gav då det bästa oddset till 1.90 gånger pengarna. Av de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 1,88 på DWG KIA som vinnare mot Royal Never Give Up.

Spelbolagen trodde inte på Royal Never Give Up som vinnare i matchen mot DWG KIA. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Royal Never Give Up som vinnare till 2.00 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Royal Never Give Up gick vinnande ur detta möte till oddset 1,82 gånger pengarna, hos de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan DWG KIA och Royal Never Give Up, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan DWG KIA och Royal Never Give Up så gav de 3 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit DWG KIA

På hemmaplan har DWG KIA samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Mid-Season Invitational. Detta gör att DWG KIA har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

DWG KIA har ett bortafacit under säsongen i Mid-Season Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att DWG KIA har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har DWG KIA håvat in 0 poäng under säsongen i event. DWG KIA har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Mid-Season Invitational. Hemma har Royal Never Give Up ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På 0 matcher har Royal Never Give Up under säsong tagit 0 poäng i event. Detta gör att DWG KIA har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Royal Never Give Up har tagit 0 poäng i Mid-Season Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har Royal Never Give Up ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för DWG KIA - Royal Never Give Up

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för DWG KIA har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Royal Never Give Up har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.