EgoBoys – NoPing e-sports 25/6, odds, speltips, livestream

EgoBoys
vs
NoPing e-sports
NoPing e-sports
Bästa matchoddsen
2 1.12
Vinstchans
Odds för EgoBoys - NoPing e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 12:26:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

EgoBoys mötte NoPing e-sports den 21-06-25

Matchen mellan EgoBoys och NoPing e-sports i The International SA Qual. spelades den 25/6 med matchstart kl. 15:00.

Oddsen inför EgoBoys - NoPing e-sports

På matchen i The International SA Qual. mellan EgoBoys och NoPing e-sports så höll spelbolagen NoPing e-sports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.12 hos Unibet. Snittoddset på favoriten NoPing e-sports, hos de 4 spelbolagen, låg på 5,85 gånger pengarna.

EgoBoys var nederlagstippade i mötet mot NoPing e-sports och det högsta oddset på EgoBoys som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 6.00. Nederlagstippade EgoBoys var som sagt ingen favorit i mötet mot NoPing e-sports och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,09.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan EgoBoys och NoPing e-sports hittade du hos till oddset . Före avspark mellan EgoBoys - NoPing e-sports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit EgoBoys

Hemmalaget EgoBoys har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

EgoBoys har på bortaplan i The International SA Qual. denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har EgoBoys därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher EgoBoys har spelat under säsongen i The International SA Qual. så har laget kammat hem 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit NoPing e-sports

NoPing e-sports facit så här långt är 0 inspelade poäng i The International SA Qual. på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu NoPing e-sports ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i The International SA Qual. har NoPing e-sports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har NoPing e-sports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher NoPing e-sports har spelat i The International SA Qual. under säsong så har laget håvat in 0 poäng. NoPing e-sports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för EgoBoys - NoPing e-sports

Likaresultatet innebär att EgoBoys på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. NoPing e-sports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.