EgoBoys – SG e-sports 24/6, odds, speltips, livestream

EgoBoys
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 2.35
2 1.55
Vinstchans
Odds för EgoBoys - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 22:03:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo EgoBoys – SG e-sports i 24 juni

EgoBoys och SG e-sports gjorde upp den 24 juni. Matchen spelades i The International SA Qual. med matchstart 21:00.

De bästa oddsen inför EgoBoys - SG e-sports

Inför mötet mellan EgoBoys - SG e-sports i The International SA Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till SG e-sports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 2,35 på att favoriten SG e-sports skulle utgå med seger.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på EgoBoys som vinnare, till oddset 2.35 gånger pengarna. Nederlagstippade EgoBoys var som sagt ingen favorit i mötet mot SG e-sports och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,55.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan EgoBoys och SG e-sports till det högsta oddset hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit EgoBoys

EgoBoys har tagit 0 poäng så här långt i The International SA Qual. på 0 spelade matcher. Detta gör att EgoBoys har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

EgoBoys har ett bortafacit i The International SA Qual. med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher EgoBoys har spelat denna säsong i The International SA Qual. så har laget tagit 0 poäng. EgoBoys har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports har ett facit i The International SA Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har SG e-sports i The International SA Qual. under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. SG e-sports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I The International SA Qual. har SG e-sports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. SG e-sports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för EgoBoys - SG e-sports

Likaresultatet innebär att EgoBoys på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. SG e-sports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.