EHOME – Elephant 28/2, odds, speltips, stream

EHOME
vs
Elephant
Elephant
Bästa matchoddsen
2 1.33
Vinstchans
Odds för EHOME - Elephant
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
ComeOn
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kr
Hajper
Bonuserbjudande 100 kr utan insättning
Snabbare
Bonuserbjudande 100 kronor
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-28 03:18:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo EHOME – Elephant i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen

EHOME och Elephant i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med matchstart 08:00 den28 februari.

De bästa oddsen inför EHOME - Elephant

På matchen i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen mellan EHOME och Elephant så höll spelbolagen Elephant som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.33 hos Unibet. Att Elephant skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,11 hos de 8 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på EHOME som vinnare i matchen mot Elephant. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på EHOME som vinnare till 3.30 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen EHOME skulle vinna matchen gav hos de 8 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,31 gånger pengarna inför mötet mot Elephant.

Ett kryss mellan EHOME och Elephant gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Snittoddet hos de 8 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit EHOME

För EHOME så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. EHOME har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

EHOME har ett bortafacit i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har EHOME ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

EHOME har ett facit denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. EHOME har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Elephant

Elephant facit så här långt är 0 inspelade poäng i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Elephant har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen på 0 spelade matcher. Detta innebär att Elephant har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Elephant har på 0 spelade matcher i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Elephant har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för EHOME - Elephant

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för EHOME har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Elephant har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.