EHOME – Royal Never Give Up 10/4, odds, speltips, stream

EHOME
vs
Royal Never Give Up
21-04-10 08:00 i-League
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
2 4.00
Vinstchans
Odds för EHOME - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-10 04:32:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo EHOME – Royal Never Give Up i 10 april

Matchen spelades i i-League mellan EHOME och Royal Never Give Up. Mötets matchstart var 08:00 den 10 april.

1X2-oddsen på EHOME - Royal Never Give Up

På matchen i i-League mellan EHOME och Royal Never Give Up så höll spelbolagen EHOME som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.31 hos Bethard. I snitt låg oddset på en vinst till EHOME på 3,46 gånger pengarna, hos de 6 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Royal Never Give Up var underdogs mot EHOME och det högsta oddset på nederlagstippade Royal Never Give Up kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 4.00 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Royal Never Give Up gick vinnande ur detta möte till oddset 1,28 gånger pengarna, hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför mötet mellan EHOME och Royal Never Give Up så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Inför matchstart mellan EHOME och Royal Never Give Up så gav de 6 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit EHOME

EHOME har på hemmaplan i i-League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu EHOME ett poängsnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har EHOME facit så här långt på 0 matcher i i-League. Och detta gör att EHOME har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher EHOME har spelat under säsongen i i-League så har laget kammat hem 0 poäng. EHOME har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Royal Never Give Up

På 0 matcher i i-League har Royal Never Give Up nu 0 insamlade poäng. Royal Never Give Up har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 matcher har Royal Never Give Up under säsong tagit 0 poäng i event. Och detta innebär att EHOME har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Royal Never Give Up har tagit 0 poäng i i-League under säsong, på 0 spelade matcher. Royal Never Give Up har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för EHOME - Royal Never Give Up

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EHOME och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Royal Never Give Up på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.