Elephant – Royal Never Give Up 23/11, odds, speltips, streaming

Elephant
vs
Royal Never Give Up
20-11-23 06:00 China Pro Cup
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för Elephant - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-22 18:09:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Elephant – Royal Never Give Up den 23/11

Elephant och Royal Never Give Up gjorde upp den 23 november. Matchen spelades i China Pro Cup med matchstart 06:00.

Oddsen inför Elephant - Royal Never Give Up

På matchen i China Pro Cup mellan Elephant och Royal Never Give Up så höll spelbolagen Elephant som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.30 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,30 på att Elephant skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Royal Never Give Up låg som högst på 3.30 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Royal Never Give Up och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till Royal Never Give Up.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Elephant och Royal Never Give Up skulle kryssa i mötet. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Elephant

På 0 spelade matcher har Elephant nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Elephant ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Elephant tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Elephant ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Elephant har spelat under säsongen i China Pro Cup så har laget kammat hem 0 poäng. Elephant har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har denna säsongen i China Pro Cup tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Royal Never Give Up har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Royal Never Give Up i China Pro Cup under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Royal Never Give Up har på 0 spelade matcher i China Pro Cup tagit 0 poäng denna säsongen. Royal Never Give Up har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Elephant - Royal Never Give Up

Likaresultatet innebär att Elephant på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Royal Never Give Up har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.