Elephant – Team Aster 6/5, odds, speltips, streaming

Elephant
vs
Team Aster
21-05-06 09:00 i-League
Team Aster
Bästa matchoddsen
1 2.50
Vinstchans
Odds för Elephant - Team Aster
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 03:25:59. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Elephant – Team Aster

Den 21-05-06 så spelades mötet mellan Elephant – Team Aster i i-League, med matchstart klockan 09:00.

De bästa oddsen inför Elephant - Team Aster

Inför matchen mellan Elephant och Team Aster i i-League så var Team Aster spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Aster hittade du hos Bethard till 1.61 gånger pengarna. I snitt så gav 5 spelsidor oddset 2,37 på att favoriten Team Aster skulle utgå med seger.

Oddset på nederlagstippade Elephant låg som högst på 2.50 hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Elephant skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,56 gånger pengarna inför mötet mot Team Aster.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Elephant och Team Aster, till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Elephant - Team Aster gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Elephant

Elephant har ett hemmafacit så här lång i i-League där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Elephant ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Elephant har ett bortafacit i i-League med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att Elephant har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i i-League så har Elephant spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Elephant har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Aster

Team Aster har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i i-League. Hemma har Team Aster ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i i-League har Team Aster ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Team Aster har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Team Aster har tagit 0 poäng i i-League under säsong, på 0 spelade matcher. Team Aster har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Elephant - Team Aster

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Elephant och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Aster på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.