Elephant – ViCi Gaming 18/5, odds, speltips, streaming

Elephant
vs
ViCi
21-05-18 09:00 i-League
ViCi
Bästa matchoddsen
1 2.65
2 1.43
Vinstchans
Odds för Elephant - ViCi Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 04:07:02. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Elephant – ViCi Gaming matchstart 18 maj

Elephant och ViCi Gaming möttes i i-League den 18/5 med matchstart 09:00.

Oddsen inför Elephant - ViCi Gaming

På matchen i i-League mellan Elephant och ViCi Gaming så höll spelbolagen ViCi Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.43 hos Unibet. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,65 på ViCi Gaming som vinnare mot Elephant.

2.65 var det högsta oddset på nederlagstippade Elephant som vinnare i mötet mot ViCi Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,43 gånger pengarna på Elephant som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Elephant och ViCi Gaming, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Elephant - ViCi Gaming.

Poängfacit Elephant

Hemmalaget Elephant har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Elephant i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Elephant har ett bortafacit i i-League med 0 poäng på 0 spelade matcher. I i-League har Elephant med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Elephant har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit ViCi Gaming

ViCi Gaming har denna säsongen i i-League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har ViCi Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På 0 matcher har ViCi Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har ViCi Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har ViCi Gaming tagit i i-League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Elephant - ViCi Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Elephant och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ViCi Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.