eSuba – Inaequalis 24/6, odds, speltips, streaming

eSuba
vs
Inaequalis
21-06-24 18:00 Hitpoint Masters
Inaequalis
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.25
Vinstchans
Odds för eSuba - Inaequalis
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 04:36:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo eSuba – Inaequalis i 24 juni

Mötet i Hitpoint Masters mellan eSuba och Inaequalis spelades den 24/6 matchstart med start kl. 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför eSuba - Inaequalis

Kikade vi på oddsen inför mötet i Hitpoint Masters mellan eSuba och Inaequalis så var eSuba oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på eSuba som vinnare. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,25 att favoriten eSuba skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Inaequalis, som var nederlagstippade mot eSuba, till 4.25 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,18 att Inaequalis skulle vinna matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Inför matchstart mellan eSuba och Inaequalis så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit eSuba

För eSuba så har laget denna säsong i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. ESuba har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

ESuba har ett bortafacit under säsongen i Hitpoint Masters med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att eSuba har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har eSuba håvat in 0 poäng under säsongen i event. ESuba har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Inaequalis

Inaequalis facit så här långt är 0 inspelade poäng i Hitpoint Masters på 0 hemmamatcher. Detta innebär att eSuba i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i Hitpoint Masters har Inaequalis ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att eSuba har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Inaequalis har i Hitpoint Masters ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Inaequalis har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för eSuba - Inaequalis

Likaresultatet innebär att eSuba på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Inaequalis har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.