Evil Geniuses – 5ManMidas 25/2, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
1 1.03
2 10.00
Vinstchans
Odds för Evil Geniuses - 5ManMidas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-14 19:12:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Evil Geniuses – 5ManMidas i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen

Matchen som spelades i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan Evil Geniuses vs 5ManMidas hade matchstart klockan 20:00, den 21-02-25.

Oddsen inför Evil Geniuses - 5ManMidas

Inför mötet mellan Evil Geniuses - 5ManMidas i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Evil Geniuses och Unibet gav då det bästa oddset till 1.03 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 9,50 att Evil Geniuses, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

På nederlagstippade 5ManMidas så kunde du spela på det högsta oddset 10.00 som du hittade hos betway. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,03 att 5ManMidas skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan Evil Geniuses och 5ManMidas gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Evil Geniuses

För Evil Geniuses så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har Evil Geniuses ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Evil Geniuses ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Evil Geniuses har spelat under säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Per match har Evil Geniuses ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit 5ManMidas

5ManMidas har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har 5ManMidas ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

5ManMidas har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen på 0 spelade matcher. Och detta innebär att Evil Geniuses har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har 5ManMidas tagit i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. 5ManMidas har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Evil Geniuses - 5ManMidas

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Evil Geniuses, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för 5ManMidas.