Evil Geniuses – Quincy Crew 16/5, odds, speltips, stream

Odds för Evil Geniuses - Quincy Crew
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 22:18:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Evil Geniuses mötte Quincy Crew den 21-05-16

Evil Geniuses och Quincy Crew möttes den 21-05-16 med matchstart 22:00 i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen.

Oddsen inför Evil Geniuses - Quincy Crew

Inför matchen mellan Evil Geniuses och Quincy Crew i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var Evil Geniuses spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Evil Geniuses hittade du hos Bethard till 1.45 gånger pengarna. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,66 på Evil Geniuses som vinnare mot Quincy Crew.

2.70 var det högsta oddset på nederlagstippade Quincy Crew som vinnare i mötet mot Evil Geniuses. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. Om vi jämför oddsen från de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,44 gånger pengarna på Quincy Crew som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Evil Geniuses - Quincy Crew i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Evil Geniuses - Quincy Crew gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Evil Geniuses

Evil Geniuses har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

0 poäng har Evil Geniuses facit så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen. Detta gör att Evil Geniuses har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Evil Geniuses har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har Evil Geniuses ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Quincy Crew

Quincy Crew har denna säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Quincy Crew ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen har Quincy Crew ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Evil Geniuses har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Quincy Crew har på 0 spelade matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har Quincy Crew ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Evil Geniuses - Quincy Crew

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Evil Geniuses, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Quincy Crew.