Evil Geniuses – Undying 13/5, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
2 4.20
Vinstchans
Odds för Evil Geniuses - Undying
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 18:26:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Evil Geniuses – Undying i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen

Evil Geniuses och Undying i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen med matchstart 19:00 den13 maj.

Oddsen inför Evil Geniuses - Undying

Inför matchen mellan Evil Geniuses och Undying i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var Evil Geniuses spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Evil Geniuses hittade du hos Bethard till 1.25 gånger pengarna. Favoriten Evil Geniuses kunde du i snitt spela på till oddset 3,85 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Undying som vinnare, till oddset 4.20 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Undying gick vinnande ur detta möte till oddset 1,23 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Evil Geniuses och Undying till det högsta oddset hos . I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Evil Geniuses - Undying skulle kryssa matchen.

Poängfacit Evil Geniuses

För Evil Geniuses så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Evil Geniuses i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Evil Geniuses facit så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Under säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så har Evil Geniuses spelat in 0 poäng på 0 matcher. Evil Geniuses har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Undying

Undying har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Undying ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Undying i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen. Detta gör att Evil Geniuses har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Undying har i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Undying har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Evil Geniuses - Undying

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Evil Geniuses har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Undying har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.