EXTREMUM – AS Monaco Gambit 14/5, odds, streaming, speltips

EXTREMUM
vs
AS Monaco Gambit
AS Monaco Gambit
Bästa matchoddsen
1 4.75
2 1.20
Vinstchans
Odds för EXTREMUM - AS Monaco Gambit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:54:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

EXTREMUM – AS Monaco Gambit matchstart 14 maj

Matchen som spelades i ESL One CIS Online övre divisionen mellan EXTREMUM vs AS Monaco Gambit hade matchstart klockan 16:00, den 21-05-14.

1X2-oddsen på EXTREMUM - AS Monaco Gambit

Inför matchen mellan EXTREMUM och AS Monaco Gambit i ESL One CIS Online övre divisionen så var AS Monaco Gambit spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på AS Monaco Gambit hittade du hos Unibet till 1.20 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten AS Monaco Gambit, hos de 2 spelbolagen, låg på 4,48 gånger pengarna.

EXTREMUM var nederlagstippade i mötet mot AS Monaco Gambit och det högsta oddset på EXTREMUM som vinnare hittade du hos betway till oddset 4.75. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till EXTREMUM och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,18 på en seger till EXTREMUM.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan EXTREMUM - AS Monaco Gambit i Champions League till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit EXTREMUM

På hemmaplan har EXTREMUM samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. EXTREMUM har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

EXTREMUM har på bortaplan i ESL One CIS Online övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har EXTREMUM därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Under säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen så har EXTREMUM spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit AS Monaco Gambit

AS Monaco Gambit facit så här långt är 0 inspelade poäng i ESL One CIS Online övre divisionen på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 matcher har AS Monaco Gambit under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att AS Monaco Gambit har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

AS Monaco Gambit har på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. AS Monaco Gambit har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för EXTREMUM - AS Monaco Gambit

Likaresultatet innebär att EXTREMUM på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. AS Monaco Gambit har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.