Fantastic Five – Hellbear Smashers 23/7, odds, speltips, streaming

Fantastic Five
vs
Hellbear Smashers
21-07-23 12:00 Champions League
Hellbear Smashers
Bästa matchoddsen
2 1.19
Vinstchans
Odds för Fantastic Five - Hellbear Smashers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-23 11:08:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Fantastic Five – Hellbear Smashers matchstart 23 juli

Fantastic Five och Hellbear Smashers gjorde upp den 23 juli. Matchen spelades i Champions League med matchstart 12:00.

De bästa & högsta oddsen inför Fantastic Five - Hellbear Smashers

Inför matchen mellan Fantastic Five och Hellbear Smashers i Champions League så var Hellbear Smashers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Hellbear Smashers hittade du hos Unibet till 1.19 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 5,36 att Hellbear Smashers, favoriten hos de 5 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på Fantastic Five, som var nederlagstippade mot Hellbear Smashers, till 6.00 gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,14 att Fantastic Five skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Fantastic Five - Hellbear Smashers skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Fantastic Five

Fantastic Five har tagit 0 poäng så här långt i Champions League på 0 spelade matcher. Fantastic Five har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Fantastic Five har ett bortafacit i Champions League med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Fantastic Five därmed 0,00 poäng per match.

Fantastic Five har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hellbear Smashers facit så här långt är 0 inspelade poäng i Champions League på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Hellbear Smashers i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Champions League. På bortaplan så har Hellbear Smashers därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Hellbear Smashers har på 0 spelade matcher i Champions League tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Fantastic Five - Hellbear Smashers

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fantastic Five och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hellbear Smashers på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.