Faze Clan – Santos e-Sports 10/4, odds, speltips, livestream

Faze Clan
vs
Santos e-Sports
21-04-10 18:00 Brasileirão
Santos e-Sports
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.35
Vinstchans
Odds för Faze Clan - Santos e-Sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-08 08:29:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Faze Clan – Santos e-Sports i 10 april

Faze Clan och Santos e-Sports möttes den 21-04-10 med matchstart 18:00 i Brasileirão.

Oddsen inför Faze Clan - Santos e-Sports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Brasileirão mellan Faze Clan och Santos e-Sports så var Faze Clan oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på Faze Clan som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Faze Clan på 3,33 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Santos e-Sports var nederlagstippade i mötet mot Faze Clan och det högsta oddset på Santos e-Sports som vinnare hittade du hos betway till oddset 3.35. I snitt så kunde du spela på att Santos e-Sports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,29 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Faze Clan och Santos e-Sports, till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Faze Clan

Hemmalaget Faze Clan har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Faze Clan har på bortaplan i Brasileirão denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Faze Clan ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Faze Clan håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att Faze Clan har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Santos e-Sports

Santos e-Sports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Brasileirão på 0 hemmamatcher. Santos e-Sports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Santos e-Sports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Brasileirão på 0 spelade matcher. Santos e-Sports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Santos e-Sports i Brasileirão håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Faze Clan - Santos e-Sports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Faze Clan, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Santos e-Sports.