Faze Clan – Team Empire 15/5, odds, speltips, livestream

Faze Clan
vs
Team Empire
21-05-15 13:30 Six Invitational
Team Empire
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.73
Vinstchans
Odds för Faze Clan - Team Empire
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Faze Clan – Team Empire i Six Invitational

Matchen som spelades i Six Invitational mellan Faze Clan vs Team Empire hade matchstart klockan 13:30, den 21-05-15.

De bästa & högsta oddsen inför Faze Clan - Team Empire

Inför matchen mellan Faze Clan och Team Empire i Six Invitational så var Team Empire spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Empire hittade du hos betway till 1.73 gånger pengarna. I snitt så gav 2 bettingsidor oddset 2,00 på att favoriten Team Empire skulle utgå med seger.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Faze Clan som vinnare, till oddset 2.05 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Faze Clan gick vinnande ur detta möte till oddset 1,73 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett kryss mellan Faze Clan och Team Empire gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Före avspark mellan Faze Clan - Team Empire så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Faze Clan har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Faze Clan facit så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta innebär att Faze Clan har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Faze Clan har spelat denna säsong i Six Invitational så har laget tagit 0 poäng. Faze Clan har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Empire

Team Empire facit så här långt är 0 inspelade poäng i Six Invitational på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Faze Clan i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Team Empire har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Faze Clan har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Team Empire har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Empire har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Faze Clan - Team Empire

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Faze Clan, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team Empire.