Faze Clan – Team One Esports 15/5, odds, speltips, livestream

Faze Clan
vs
Team One Esports
21-05-15 12:00 Six Invitational
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.73
2 2.05
Vinstchans
Odds för Faze Clan - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Faze Clan – Team One Esports i 15 maj

Med matchstart 12:00 så spelades matchen i Six Invitational mellan Faze Clan och Team One Esports, den 15 maj.

Oddsen inför Faze Clan - Team One Esports

Inför matchen mellan Faze Clan och Team One Esports i Six Invitational så var Faze Clan spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Faze Clan hittade du hos betway till 1.73 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Faze Clan på 2,00 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Team One Esports som vinnare, till oddset 2.05 gånger pengarna. Nederlagstippade Team One Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot Faze Clan och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,73.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Faze Clan och Team One Esports till det högsta oddset hos . Ett oavgjort spel på Faze Clan - Team One Esports gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har på hemmaplan i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Faze Clan under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Faze Clan ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Faze Clan har spelat denna säsong i Six Invitational så har laget tagit 0 poäng. Faze Clan har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team One Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Team One Esports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. Detta gör att Faze Clan har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Team One Esports har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Team One Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Faze Clan - Team One Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Faze Clan, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team One Esports.