Flamengo eSports Academy – Rensga eSports Academy 30/6, odds, speltips, streaming

Flamengo eSports Academy
vs
Rensga eSports Academy
21-06-30 00:00 CBLOL Academy
Rensga eSports Academy
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.50
Vinstchans
Odds för Flamengo eSports Academy - Rensga eSports Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:08:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Flamengo eSports Academy – Rensga eSports Academy i 30 juni

Flamengo eSports Academy och Rensga eSports Academy i CBLOL Academy med matchstart 00:00 den30 juni.

1X2-oddsen på Flamengo eSports Academy - Rensga eSports Academy

Inför matchen mellan Flamengo eSports Academy och Rensga eSports Academy i CBLOL Academy så var Flamengo eSports Academy spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Flamengo eSports Academy hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. Flamengo eSports Academy var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,50 gånger pengarna.

Ett spel på Rensga eSports Academy, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.50 gånger pengarna hos Unibet. Nederlagstippade Rensga eSports Academy var som sagt ingen favorit i mötet mot Flamengo eSports Academy och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,16.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Flamengo eSports Academy och Rensga eSports Academy kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Flamengo eSports Academy - Rensga eSports Academy gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Flamengo eSports Academy

Flamengo eSports Academy har tagit 0 poäng så här långt i CBLOL Academy på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Flamengo eSports Academy ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Flamengo eSports Academy under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Flamengo eSports Academy har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I CBLOL Academy har Flamengo eSports Academy 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Flamengo eSports Academy har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Rensga eSports Academy

Rensga eSports Academy har ett hemmafacit i CBLOL Academy spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Rensga eSports Academy har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Flamengo eSports Academy har ett facit på bortaplan denna säsong i CBLOL Academy med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Rensga eSports Academy har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Rensga eSports Academy har spelat i CBLOL Academy under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Flamengo eSports Academy - Rensga eSports Academy

Likaresultatet innebär att Flamengo eSports Academy på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Rensga eSports Academy har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.