Fnatic – PSG Talon 17/10, odds, stream, speltips

Fnatic
vs
PSG Talon
21-10-17 16:00 World Championship
PSG Talon
Bästa matchoddsen
1 2.15
2 1.65
Vinstchans
Odds för Fnatic - PSG Talon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-13 15:35:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Fnatic mötte PSG Talon den 21-10-17

Fnatic och PSG Talon möttes i World Championship den 17/10 med matchstart 16:00.

Oddsen inför Fnatic - PSG Talon

Inför matchen mellan Fnatic och PSG Talon i World Championship så var PSG Talon spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på PSG Talon hittade du hos Unibet till 1.65 gånger pengarna. PSG Talon var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,15 gånger pengarna.

Fnatic var spelbolagens under dog i mötet mot PSG Talon i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Fnatic gav Unibet till oddset 2.15. I snitt så kunde du spela på att Fnatic gick vinnande ur detta möte till oddset 1,65 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Fnatic och PSG Talon, till gånger pengarna. Att Fnatic - PSG Talon skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Fnatic

För Fnatic så har laget denna säsong i World Championship håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Fnatic har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Fnatic facit så här långt på 0 matcher i World Championship. Detta gör att Fnatic har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Fnatic håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit PSG Talon

PSG Talon har denna säsongen i World Championship tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har PSG Talon i World Championship tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att Fnatic har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

I World Championship har PSG Talon under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. PSG Talon har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Fnatic - PSG Talon

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fnatic, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PSG Talon.