Fnatic – TNC Predator 24/2, odds, stream, speltips

Fnatic
vs
TNC Predator
TNC Predator
Bästa matchoddsen
1 1.69
Vinstchans
Odds för Fnatic - TNC Predator
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
ComeOn
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kr
Hajper
Bonuserbjudande 100 kr utan insättning
Snabbare
Bonuserbjudande 100 kronor
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 06:27:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Fnatic – TNC Predator i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen

Fnatic och TNC Predator i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med matchstart 11:00 den24 februari.

De bästa & högsta oddsen inför Fnatic - TNC Predator

Inför matchen mellan Fnatic och TNC Predator i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen så var Fnatic spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Fnatic hittade du hos SpeedyBet till 1.69 gånger pengarna. Av de 9 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,18 på Fnatic som vinnare mot TNC Predator.

På nederlagstippade TNC Predator så kunde du spela på det högsta oddset 2.35 som du hittade hos Bethard. De 9 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,64 att TNC Predator skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Fnatic och TNC Predator kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Inför matchstart mellan Fnatic och TNC Predator så gav de 9 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Fnatic

Fnatic har ett hemmafacit så här lång i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Fnatic har ett bortafacit i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. I Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen har Fnatic med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen har Fnatic 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Fnatic har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit TNC Predator

TNC Predator har ett facit i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har TNC Predator i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen. På bortaplan så har TNC Predator därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher TNC Predator har spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Fnatic - TNC Predator

Likaresultatet innebär att Fnatic på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. TNC Predator har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.