Fredit BRION Challengers – KT Rolster Challengers 28/6, odds, stream, speltips

Fredit BRION Challengers
vs
KT Rolster Challengers
21-06-28 12:00 LCK CL
KT Rolster Challengers
Bästa matchoddsen
1 1.90
Vinstchans
Odds för Fredit BRION Challengers - KT Rolster Challengers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 10:46:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Fredit BRION Challengers – KT Rolster Challengers i LCK CL

Den 21-06-28 så spelades mötet mellan Fredit BRION Challengers – KT Rolster Challengers i LCK CL, med matchstart klockan 12:00.

De bästa & högsta oddsen inför Fredit BRION Challengers - KT Rolster Challengers

Inför matchen mellan Fredit BRION Challengers och KT Rolster Challengers i LCK CL så var Fredit BRION Challengers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Fredit BRION Challengers hittade du hos betway till 1.90 gånger pengarna. Favoriten Fredit BRION Challengers kunde du i snitt spela på till oddset 1,88 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade KT Rolster Challengers så kunde du spela på det högsta oddset 1.91 som du hittade hos Bethard. Snittoddset på KT Rolster Challengers som segrare låg på 1,81 gånger pengarna inför matchen.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Fredit BRION Challengers - KT Rolster Challengers i Champions League till gånger pengarna. De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Fredit BRION Challengers

Hemmalaget Fredit BRION Challengers har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Fredit BRION Challengers har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Fredit BRION Challengers har ett bortafacit under säsongen i LCK CL med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan har Fredit BRION Challengers därmed 0,00 poäng per match.

I LCK CL har Fredit BRION Challengers denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Fredit BRION Challengers har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit KT Rolster Challengers

KT Rolster Challengers har denna säsongen i LCK CL tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har KT Rolster Challengers ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan har KT Rolster Challengers i LCK CL tagit 0 poäng på 0 matcher. KT Rolster Challengers har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

KT Rolster Challengers har på 0 spelade matcher i LCK CL tagit 0 poäng denna säsongen. KT Rolster Challengers har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Fredit BRION Challengers - KT Rolster Challengers

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fredit BRION Challengers och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för KT Rolster Challengers på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.