FunPlus Phoenix – DWG KIA 15/10, odds, speltips, streaming

FunPlus Phoenix
vs
DWG KIA
21-10-15 11:00 World Championship
DWG KIA
Bästa matchoddsen
1 2.15
2 1.65
Vinstchans
Odds för FunPlus Phoenix - DWG KIA
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-13 15:35:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades FunPlus Phoenix – DWG KIA den 15/10

Den 21-10-15 så spelades mötet mellan FunPlus Phoenix – DWG KIA i World Championship, med matchstart klockan 11:00.

De bästa oddsen inför FunPlus Phoenix - DWG KIA

Kikade vi på oddsen inför mötet i World Championship mellan FunPlus Phoenix och DWG KIA så var DWG KIA oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.65 gånger pengarna på DWG KIA som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till DWG KIA på 2,15 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolagen trodde inte på FunPlus Phoenix som vinnare i matchen mot DWG KIA. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på FunPlus Phoenix som vinnare till 2.15 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,65 gånger pengarna på FunPlus Phoenix som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan FunPlus Phoenix och DWG KIA till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan FunPlus Phoenix och DWG KIA så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit FunPlus Phoenix

På 0 spelade matcher har FunPlus Phoenix nu 0 insamlade poäng i event. FunPlus Phoenix har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har FunPlus Phoenix ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att FunPlus Phoenix har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher FunPlus Phoenix har spelat under säsongen i World Championship så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att FunPlus Phoenix har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit DWG KIA

DWG KIA har ett facit i World Championship där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

DWG KIA har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i World Championship på 0 spelade matcher. Detta innebär att DWG KIA har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har DWG KIA tagit i World Championship under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. DWG KIA har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för FunPlus Phoenix - DWG KIA

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FunPlus Phoenix har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. DWG KIA har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.