FURIA Esports – DarkZero Esports 15/5, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
DarkZero Esports
21-05-15 19:30 Six Invitational
DarkZero Esports
Bästa matchoddsen
1 1.95
2 1.80
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - DarkZero Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – DarkZero Esports i 15 maj

Den 21-05-15 så spelades mötet mellan FURIA Esports – DarkZero Esports i Six Invitational, med matchstart klockan 19:30.

De bästa & högsta oddsen inför FURIA Esports - DarkZero Esports

Inför mötet mellan FURIA Esports - DarkZero Esports i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till DarkZero Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.80 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,90 på att DarkZero Esports skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på FURIA Esports som vinnare i matchen mot DarkZero Esports. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på FURIA Esports som vinnare till 1.95 gånger pengarna. Snittoddset på FURIA Esports som segrare låg på 1,80 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan FURIA Esports och DarkZero Esports, till gånger pengarna. Att FURIA Esports och DarkZero Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit FURIA Esports

På hemmaplan har FURIA Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

FURIA Esports har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att FURIA Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har FURIA Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit DarkZero Esports

DarkZero Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Six Invitational på 0 hemmamatcher. Detta innebär att DarkZero Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

DarkZero Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. DarkZero Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher DarkZero Esports har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. DarkZero Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - DarkZero Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FURIA Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. DarkZero Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.