FURIA Esports – INTZ eSports Club 10/4, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
INTZ eSports Club
21-04-10 17:00 Brasileirão
INTZ eSports Club
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.25
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - INTZ eSports Club
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-10 03:51:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades FURIA Esports – INTZ eSports Club

FURIA Esports och INTZ eSports Club möttes i Brasileirão den 10/4 med matchstart 17:00.

Oddsen inför FURIA Esports - INTZ eSports Club

Inför mötet mellan FURIA Esports - INTZ eSports Club i Brasileirão så talade spelbolagens odds för en seger till FURIA Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna. Att FURIA Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,25 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

INTZ eSports Club var underdogs mot FURIA Esports och det högsta oddset på nederlagstippade INTZ eSports Club kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.25 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till INTZ eSports Club och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till INTZ eSports Club.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan FURIA Esports och INTZ eSports Club, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan FURIA Esports och INTZ eSports Club så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports hemmafacit så här långt i Brasileirão är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

FURIA Esports har ett bortafacit i Brasileirão med 0 poäng på 0 spelade matcher. I Brasileirão har FURIA Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har FURIA Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit INTZ eSports Club

INTZ eSports Club har ett facit i Brasileirão där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

INTZ eSports Club har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Brasileirão på 0 spelade matcher. På bortaplan så har INTZ eSports Club därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I Brasileirão har INTZ eSports Club under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för FURIA Esports - INTZ eSports Club

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FURIA Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. INTZ eSports Club har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.