FURIA Esports – Ninjas in Pyjamas 27/6, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Ninjas in Pyjamas
21-06-27 18:00 Brasileirão
Ninjas in Pyjamas
Bästa matchoddsen
1 3.30
2 1.28
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 03:26:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – Ninjas in Pyjamas i Brasileirão

FURIA Esports och Ninjas in Pyjamas i Brasileirão med matchstart 18:00 den27 juni.

1X2-oddsen på FURIA Esports - Ninjas in Pyjamas

Inför matchen mellan FURIA Esports och Ninjas in Pyjamas i Brasileirão så var Ninjas in Pyjamas spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Ninjas in Pyjamas hittade du hos Unibet till 1.28 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,30 på att Ninjas in Pyjamas skulle vinna matchen.

På nederlagstippade FURIA Esports så kunde du spela på det högsta oddset 3.30 som du hittade hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,28 att FURIA Esports skulle ta en oväntad seger.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan FURIA Esports och Ninjas in Pyjamas till det högsta oddset hos . Att FURIA Esports och Ninjas in Pyjamas skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit FURIA Esports

Hemmalaget FURIA Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. FURIA Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har FURIA Esports facit så här långt på 0 matcher i Brasileirão. Detta gör att FURIA Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

FURIA Esports har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Det gör att FURIA Esports har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har ett hemmafacit i Brasileirão spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har Ninjas in Pyjamas ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas i Brasileirão under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Ninjas in Pyjamas därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Ninjas in Pyjamas har på 0 spelade matcher i Brasileirão tagit 0 poäng denna säsongen. Ninjas in Pyjamas har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för FURIA Esports - Ninjas in Pyjamas

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas.