FURIA Esports – Santos e-Sports 18/9, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Santos e-Sports
21-09-18 16:00 Brasileirão
Santos e-Sports
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.50
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Santos e-Sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-09-17 22:42:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – Santos e-Sports i 18 september

Den 21-09-18 så spelades mötet mellan FURIA Esports – Santos e-Sports i Brasileirão, med matchstart klockan 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför FURIA Esports - Santos e-Sports

Inför mötet mellan FURIA Esports - Santos e-Sports i Brasileirão så talade spelbolagens odds för en seger till FURIA Esports och betway gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till FURIA Esports på 2,40 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade Santos e-Sports låg som högst på 2.50 hos Unibet. Snittoddset på Santos e-Sports som segrare låg på 1,51 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan FURIA Esports och Santos e-Sports gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports har på hemmaplan i Brasileirão spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu FURIA Esports ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har FURIA Esports denna säsong i Brasileirão tagit 0 poäng. Så här långt har FURIA Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Brasileirão har FURIA Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Santos e-Sports

På hemmaplan har Santos e-Sports fått ihop 0 poäng i Brasileirão denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Santos e-Sports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Santos e-Sports i Brasileirão under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att FURIA Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Santos e-Sports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Santos e-Sports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FURIA Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Santos e-Sports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.