FURIA Esports – Team Empire 15/5, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Team Empire
21-05-15 15:00 Six Invitational
Team Empire
Bästa matchoddsen
1 2.75
2 1.40
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Team Empire
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades FURIA Esports – Team Empire i Six Invitational

FURIA Esports och Team Empire gjorde upp den 15 maj. Matchen spelades i Six Invitational med matchstart 15:00.

Oddsen inför FURIA Esports - Team Empire

Inför mötet mellan FURIA Esports - Team Empire i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Team Empire och Unibet gav då det bästa oddset till 1.40 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,73 på Team Empire som vinnare mot FURIA Esports.

Oddset på nederlagstippade FURIA Esports låg som högst på 2.75 hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att FURIA Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,38 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan FURIA Esports och Team Empire kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit FURIA Esports

På hemmaplan har FURIA Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta innebär att FURIA Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har FURIA Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I Six Invitational har FURIA Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har FURIA Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. FURIA Esports har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Team Empire

På hemmaplan har Team Empire fått ihop 0 poäng i Six Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Team Empire har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Team Empire i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. Och detta innebär att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Team Empire har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Empire har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Team Empire

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Empire på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.