FURIA Esports – Team Liquid 13/5, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Team Liquid
21-05-13 13:30 Six Invitational
Team Liquid
Bästa matchoddsen
1 3.35
2 1.30
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 15:10:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

FURIA Esports – Team Liquid i Six Invitational

FURIA Esports och Team Liquid i Six Invitational med matchstart 13:30 den13 maj.

Oddsen inför FURIA Esports - Team Liquid

Inför mötet mellan FURIA Esports - Team Liquid i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Team Liquid och Unibet gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team Liquid på 3,33 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på FURIA Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.35 gånger pengarna hos betway. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,29 gånger pengarna på FURIA Esports som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan FURIA Esports - Team Liquid i Champions League till gånger pengarna. Inför matchstart mellan FURIA Esports och Team Liquid så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit FURIA Esports

För FURIA Esports så har laget denna säsong i Six Invitational håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

FURIA Esports har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att FURIA Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Six Invitational har FURIA Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har FURIA Esports ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Liquid

På hemmaplan har Team Liquid fått ihop 0 poäng i Six Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i Six Invitational har Team Liquid ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Team Liquid har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Liquid har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Team Liquid

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.