Galaxy Racer – Motivade.Trust Gaming 20/5, odds, stream, speltips

Galaxy Racer
vs
Motivade.Trust Gaming
Motivade.Trust Gaming
Bästa matchoddsen
1 3.90
2 1.22
Vinstchans
Odds för Galaxy Racer - Motivade.Trust Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:40:59. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Galaxy Racer – Motivade.Trust Gaming matchstart 20 maj

Matchen som spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Galaxy Racer vs Motivade.Trust Gaming hade matchstart klockan 04:00, den 21-05-20.

1X2-oddsen på Galaxy Racer - Motivade.Trust Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Galaxy Racer och Motivade.Trust Gaming så var Motivade.Trust Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.22 gånger pengarna på Motivade.Trust Gaming som vinnare. Motivade.Trust Gaming var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,90 gånger pengarna.

Ett spel på Galaxy Racer, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.90 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,22 gånger pengarna på Galaxy Racer som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Galaxy Racer och Motivade.Trust Gaming skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan Galaxy Racer och Motivade.Trust Gaming så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Galaxy Racer

För Galaxy Racer så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Galaxy Racer i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har Galaxy Racer ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Galaxy Racer därmed 0,00 poäng per match.

Galaxy Racer har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har Galaxy Racer ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Motivade.Trust Gaming

Motivade.Trust Gaming har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Motivade.Trust Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

Motivade.Trust Gaming har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan har Motivade.Trust Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

Motivade.Trust Gaming har tagit 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Detta gör att Motivade.Trust Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Galaxy Racer - Motivade.Trust Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Motivade.Trust Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.