Galaxy Racer – Team Mystery 30/6, odds, stream, speltips

Galaxy Racer
vs
Team Mystery
Team Mystery
Bästa matchoddsen
1 1.09
2 7.00
Vinstchans
Odds för Galaxy Racer - Team Mystery
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-30 01:54:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Galaxy Racer – Team Mystery i The International SEA Qual.

Galaxy Racer och Team Mystery i The International SEA Qual. med matchstart 06:00 den30 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Galaxy Racer - Team Mystery

Inför mötet mellan Galaxy Racer - Team Mystery i The International SEA Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till Galaxy Racer och Unibet gav då det bästa oddset till 1.09 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Galaxy Racer, hos de 2 spelbolagen, låg på 6,75 gånger pengarna.

Team Mystery var nederlagstippade i mötet mot Galaxy Racer och det högsta oddset på Team Mystery som vinnare hittade du hos betway till oddset 7.00. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Mystery och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,08 på en seger till Team Mystery.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Galaxy Racer och Team Mystery till det högsta oddset hos . Ett oavgjort spel på Galaxy Racer - Team Mystery gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Galaxy Racer

Galaxy Racer hemmafacit så här långt i The International SEA Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Galaxy Racer ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Galaxy Racer ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Galaxy Racer ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i The International SEA Qual. så har Galaxy Racer spelat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Galaxy Racer har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Mystery

Team Mystery har i The International SEA Qual. 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Team Mystery har ett facit med 0 poäng i The International SEA Qual. på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Team Mystery därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I The International SEA Qual. har Team Mystery under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Team Mystery har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Galaxy Racer - Team Mystery

Likaresultatet innebär att Galaxy Racer på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Team Mystery har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.