GamersOrigin – Team MCES 24/6, odds, speltips, streaming

GamersOrigin
vs
Team MCES
21-06-24 20:00 La Ligue Française
Team MCES
Bästa matchoddsen
2 2.37
Vinstchans
Odds för GamersOrigin - Team MCES
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 21:26:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta GamersOrigin – Team MCES i La Ligue Française

Matchen som spelades i La Ligue Française mellan GamersOrigin vs Team MCES hade matchstart klockan 20:00, den 21-06-24.

De bästa & högsta oddsen inför GamersOrigin - Team MCES

Kikade vi på oddsen inför mötet i La Ligue Française mellan GamersOrigin och Team MCES så var GamersOrigin oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.65 gånger pengarna på GamersOrigin som vinnare. GamersOrigin var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,24 gånger pengarna.

Team MCES var spelbolagens under dog i mötet mot GamersOrigin i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team MCES gav Unibet till oddset 2.37. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,60 att Team MCES skulle ta en oväntad seger.

Inför mötet mellan GamersOrigin och Team MCES så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Före avspark mellan GamersOrigin - Team MCES så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit GamersOrigin

För GamersOrigin så har laget denna säsong i La Ligue Française håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har GamersOrigin ett snitt på 0 poäng per match.

GamersOrigin har ett bortafacit under säsongen i La Ligue Française med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan har GamersOrigin därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har GamersOrigin håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Team MCES

På hemmaplan har Team MCES fått ihop 0 poäng i La Ligue Française denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team MCES har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

GamersOrigin har ett facit på bortaplan denna säsong i La Ligue Française med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Team MCES därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

0 poäng har Team MCES tagit i La Ligue Française under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Team MCES har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för GamersOrigin - Team MCES

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för GamersOrigin och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team MCES på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.