GamersOrigin – Vitality.Bee 23/6, odds, speltips, streaming

GamersOrigin
vs
Vitality.Bee
21-06-23 16:00 La Ligue Française
Vitality.Bee
Bästa matchoddsen
1 3.40
2 1.28
Vinstchans
Odds för GamersOrigin - Vitality.Bee
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 08:51:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo GamersOrigin – Vitality.Bee i La Ligue Française

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i La Ligue Française mellan GamersOrigin och Vitality.Bee, den 23 juni.

De bästa & högsta oddsen inför GamersOrigin - Vitality.Bee

Inför mötet mellan GamersOrigin - Vitality.Bee i La Ligue Française så talade spelbolagens odds för en seger till Vitality.Bee och Unibet gav då det bästa oddset till 1.28 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,40 på Vitality.Bee som vinnare mot GamersOrigin.

Ett spel på GamersOrigin, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.40 gånger pengarna hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,28 att GamersOrigin skulle vinna matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan GamersOrigin och Vitality.Bee, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan GamersOrigin - Vitality.Bee.

Poängfacit GamersOrigin

GamersOrigin hemmafacit så här långt i La Ligue Française är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

GamersOrigin har ett bortafacit i La Ligue Française med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har GamersOrigin därmed 0,00 poäng per match.

GamersOrigin har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. GamersOrigin har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Vitality.Bee

Vitality.Bee har ett facit i La Ligue Française där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Vitality.Bee ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

GamersOrigin har ett facit på bortaplan denna säsong i La Ligue Française med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Vitality.Bee därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Vitality.Bee tagit i La Ligue Française under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för GamersOrigin - Vitality.Bee

Likaresultatet innebär att GamersOrigin på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Vitality.Bee har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.