GameWard – Vitality.Bee 24/6, odds, speltips, livestream

GameWard
vs
Vitality.Bee
21-06-24 19:00 La Ligue Française
Vitality.Bee
Bästa matchoddsen
1 2.75
2 1.40
Vinstchans
Odds för GameWard - Vitality.Bee
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 08:51:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

GameWard – Vitality.Bee matchstart 24 juni

Matchen mellan GameWard och Vitality.Bee i La Ligue Française spelades den 24/6 med matchstart kl. 19:00.

Oddsen inför GameWard - Vitality.Bee

Inför matchen mellan GameWard och Vitality.Bee i La Ligue Française så var Vitality.Bee spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vitality.Bee hittade du hos Unibet till 1.40 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,75 på Vitality.Bee som vinnare mot GameWard.

På nederlagstippade GameWard så kunde du spela på det högsta oddset 2.75 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på GameWard som segrare låg på 1,40 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan GameWard - Vitality.Bee.

Poängfacit GameWard

GameWard har ett hemmafacit så här lång i La Ligue Française där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att GameWard har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har GameWard denna säsong i La Ligue Française tagit 0 poäng. Detta innebär att GameWard har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I La Ligue Française har GameWard denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Vitality.Bee

Vitality.Bee har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i La Ligue Française. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i La Ligue Française har Vitality.Bee ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har Vitality.Bee tagit 0,00 poäng per spelad match.

På totalt 0 matcher Vitality.Bee har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Vitality.Bee har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för GameWard - Vitality.Bee

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för GameWard har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Vitality.Bee har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.