Gen.G – Afreeca Freecs 28/2, odds, speltips, stream

Gen.G
vs
Afreeca Freecs
21-02-28 08:00 LCK
Afreeca Freecs
Bästa matchoddsen
2 5.00
Vinstchans
Odds för Gen.G - Afreeca Freecs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-27 11:18:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Gen.G – Afreeca Freecs den 28/2

Söndagen den 28 februari kommer Gen.G att möta Afreeca Freecs med matchstart 08:00 i LCK.

Gen.G - Afreeca Freecs speltips

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram rekar som du kan lägga ett spel på. De odds tips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Gen.G - Afreeca Freecs eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Gen.G - Afreeca Freecs, speltips som vi publicerar dagligen.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Gen.G och Afreeca Freecs så gör du det med fördel hos spelbolaget ScandiBet som ger det högsta oddset på favoriten Gen.G till det trevliga oddset 1.18 gånger pengarna. Tror du att Afreeca Freecs vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Gen.G, så ger bet365 det högsta oddset till 5.00 gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är en ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Gen.G - Afreeca Freecs. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på denna sida

Om du vill betta på Gen.G - Afreeca Freecs så kan du jämföra oddsen från spelbolagen på denna sida, för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.