Gen.G – LNG Esports 18/10, odds, speltips, stream

Gen.G
vs
LNG Esports
21-10-18 13:00 World Championship
LNG Esports
Bästa matchoddsen
1 1.87
2 1.87
Vinstchans
Odds för Gen.G - LNG Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-13 15:35:49. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Gen.G – LNG Esports i World Championship

Med matchstart 13:00 så spelades matchen i World Championship mellan Gen.G och LNG Esports, den 18 oktober.

De bästa oddsen inför Gen.G - LNG Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i World Championship mellan Gen.G och LNG Esports så var Gen.G oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget gav då det högsta oddset till gånger pengarna på Gen.G som vinnare. I snitt så gav 1 spelbolag oddset på att favoriten Gen.G skulle utgå med seger.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Gen.G som vinnare, till oddset 1.87 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt gånger pengarna på Gen.G som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Gen.G och LNG Esports hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Gen.G

Gen.G hemmafacit så här långt i World Championship är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Gen.G i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Gen.G har på bortaplan i World Championship denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Gen.G har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i World Championship så har Gen.G spelat in 0 poäng på 0 matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit LNG Esports

LNG Esports har i World Championship 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att LNG Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i World Championship har LNG Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har LNG Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Denna säsong har LNG Esports i World Championship håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. LNG Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Gen.G - LNG Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Gen.G, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för LNG Esports.