Giants Gaming – Mkers 14/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
Mkers
21-05-14 14:30 Six Invitational
Mkers
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.70
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - Mkers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 12:08:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Giants Gaming mötte Mkers den 21-05-14

Giants Gaming och Mkers i Six Invitational med matchstart 14:30 den14 maj.

Oddsen inför Giants Gaming - Mkers

Inför mötet mellan Giants Gaming - Mkers i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Mkers och Unibet gav då det bästa oddset till 1.70 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,05 att Mkers, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Giants Gaming var underdogs mot Mkers och det högsta oddset på nederlagstippade Giants Gaming kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.05 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Giants Gaming gick vinnande ur detta möte till oddset 1,70 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Giants Gaming - Mkers i Champions League till gånger pengarna. Att Giants Gaming - Mkers skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Giants Gaming

Hemmalaget Giants Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Giants Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Giants Gaming har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Giants Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher Giants Gaming har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Detta innebär att Giants Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Mkers

Mkers facit så här långt är 0 inspelade poäng i Six Invitational på 0 hemmamatcher. Hemma har Mkers ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Mkers i Six Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Mkers därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Mkers i Six Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Giants Gaming - Mkers

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Giants Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Mkers på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.