Giants Gaming – Ninjas in Pyjamas 12/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
Ninjas in Pyjamas
21-05-12 13:00 Six Invitational
Ninjas in Pyjamas
Bästa matchoddsen
1 2.60
2 1.45
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 12:03:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Giants Gaming – Ninjas in Pyjamas i Six Invitational

Giants Gaming och Ninjas in Pyjamas möttes den 21-05-12 med matchstart 13:00 i Six Invitational.

De bästa oddsen inför Giants Gaming - Ninjas in Pyjamas

Inför mötet mellan Giants Gaming - Ninjas in Pyjamas i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Ninjas in Pyjamas på 2,60 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på Giants Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.60 gånger pengarna hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att Giants Gaming gick vinnande ur detta möte till oddset 1,45 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett kryss mellan Giants Gaming och Ninjas in Pyjamas gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Giants Gaming - Ninjas in Pyjamas.

Poängfacit Giants Gaming

Hemmalaget Giants Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Giants Gaming har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Giants Gaming därmed 0,00 poäng per match.

Giants Gaming har ett facit denna säsong i Six Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Giants Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas i Six Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Giants Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Ninjas in Pyjamas har spelat i Six Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Giants Gaming - Ninjas in Pyjamas

Likaresultatet innebär att Giants Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Ninjas in Pyjamas har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.