Giants Gaming – Parabellum Esports 14/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
Parabellum Esports
21-05-14 19:00 Six Invitational
Parabellum Esports
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - Parabellum Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 20:06:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Giants Gaming mötte Parabellum Esports den 21-05-14

Matchen spelades i Six Invitational mellan Giants Gaming och Parabellum Esports. Mötets matchstart var 19:00 den 14 maj.

1X2-oddsen på Giants Gaming - Parabellum Esports

Inför matchen mellan Giants Gaming och Parabellum Esports i Six Invitational så var Giants Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Giants Gaming hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 3,30 på att favoriten Giants Gaming skulle utgå med seger.

På nederlagstippade Parabellum Esports så kunde du spela på det högsta oddset 3.30 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Parabellum Esports och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till Parabellum Esports.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Giants Gaming

Hemmalaget Giants Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Giants Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Giants Gaming har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Giants Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Giants Gaming har spelat denna säsong i Six Invitational så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Parabellum Esports

Parabellum Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Parabellum Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Parabellum Esports i Six Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Parabellum Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Parabellum Esports har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Parabellum Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Giants Gaming - Parabellum Esports

Likaresultatet innebär att Giants Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Parabellum Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.